Rijschool Ta L ander

 

Welkom bij Rijschool Talander

  

Index Instructeurs Prijzen 16,5 jaar Faalangst BE Tussentijdse Toets Theorie Contact gegevens Links


 

Faalangst:

 

Ondanks dat autorijden voor velen als leuke uitdaging wordt gezien zijn er toch genoeg mensen die het spannend vinden om te beginnen met autorijlessen en het helemaal spannend vinden wanneer het examen nadert.

 

Rijschool Talander vindt hierbij een goede begeleiding van de kandidaat essentieel. De kandidaat moet niet alleen vertrouwen hebben in de instructeur, maar met name in zichzelf om tot een positief resultaat te komen namelijk het halen van het rijbewijs.

 

Alle instructeurs van Rijschool Talander zijn hiervoor opgeleid, een aantal hebben zich hierin verdiept als faalangstinstructeur. Een faalangstinstructeur kan een kandidaat met meer dan normale spanning tijdens het lessen of voorafgaand aan het examen op ieders niveau begrijpen en coachen tijdens de opleiding.

 

In de proefles, die gegeven word door een faalangstinstructeur, zal gekeken worden bij welke instructeur hij of zij het beste past om een zo prettig mogelijke rijopleiding te doorstaan.

 


Alkmaar, Bergen NH, Broek op langedijk, Heerhugowaard, Heiloo, Schoorl, Groet, Sint Pancras, Limmen, Castricum, Uitgeest, Warmenhuizen, Noord Scharwoude, Zuid Scharwoude en Tuitjenhorn. Andere plaatsen op aanvraag

Voor meer informatie of een afspraak voor een proefles stuur gerust een e-mail of bel:            Geselecteerd door Provincie Noord-Holland voor project jonge bestuurders

 

Rijschool Ta L ander

Lindenlaan1

1861HA  BERGEN NH

 

06 54 330 333 of 072 5813416

info@rijschooltalander.nl